Terkezut abang!!..

Wednesday, June 15, 2011
Cam tak bape betul jew aku nie..bukan apa,segan kat tempat keja aku nie. Sebab ada sorang staf perempuan dekat tempat keja aku ni..asyik senyum kat aku jew..bukan nak perasan lah ngok ngek..haaaaaaaa.. Tapi segan + terkantoi dengan staf 2..heeeeee...bpew hari yang lepas aku keluar lah dengan kakak aku and my girlfriend lah..heeeeee.. Lama tak keluar tu yang keluar bertiga..heeeeee...nape tak keluar berdua??bukan muhrim..tak baik..( BAJET JEW STATEMENT AKU NI ). Jalan punye jalan,singgah lah kedai kasut nie..*****..haaaaaa..gf aku hantu kasut, so kne lah teman..ingatkan gf aku..akak aku pon sama da....satu kepala, lain mak lain ayah tapi!!! satu kaum..fuhh!!! Berbalik cter asal, sebab dah sesat jauh nie..ngee~..teman punye teman gf aku dengan akak aku...jeng3!!!maka teserempak lah wanita yang aku katakan tadi..heeeeee...


Aku pon satu hal,dia x perasan...tapi aku dok lambai tangan kat staf perempuan tu..nah!!!.. amek ko EN. HASYIR ASNAWI...bertepek-tepek lah ko kat tempat keje tu nanti.. maka rosak lah......haaaaaaa..sampai jew kat tempat keje..dia tegur aku, tak keluar dating ke??..aku pon pew lagi.. tak akan senyap jew kot, mesti balas..orang dah tnyer kan..hehehehe...aku tak kisah sebenar nyer dia nampak or tidak..tapi!!!aku tak suka cerita aku orang jajah2..yang baik tu aku terima lah..yang buruk sapew lah nak..tol x??bak kata c syukri kawan n pak cik aku..haaaaaaa....nanti sakit dapat,malu pun dapat..heeeeee...sekian. 

2 comments:

  1. hah,,terkantoi sudah!!! haaa...

  1. Hasyir © said...:

    ala...
    x sengaja...nk wat cmner ngah..

Post a Comment